Strana 1 z 1

Travelb Tips

Napísané: 21. Septembra 2019, 07:40
od užívateľa Rogeliocig
Keshilla te udhetimit
Mire se vini!
Te pelqen te udhetosh? A doni te planifikoni pushimet tuaja vete? A keni enderr te mos varet nga agjensite e udhetimit?
Ne kemi perpiluar per ju nje liste te vendeve qe do t'ju ndihmojne te relaksoheni.
Gjithcka qe ju nevojitet per te qene i pavarur:
- turne paketash;
- kerkoni fluturime te lira;
- Gjeni oferta nga hotele dhe bujtina;
- Nje sherbim unik per prenotim dhe blerje te biletave te autobuseve;
- Nje sistem nderkombetar prenotimesh per transferime personale ne te gjithe boten;
- marrja me qira e makinave ne te gjithe boten;
- ekskursione, bileta per koncerte, festivale, shfaqje, teatro pa pagese shtese;
- marrja me qira e jahteve ne te gjithe boten;
- lundrime per rezervimin e sherbimeve me cmimet me te mira;
- Nje sherbim online per krahasimin dhe shitjen e sigurimit te udhetimit;
- shitja e biletave te trenit;
- marrja me qira e motocikletave, skutereve, ATV-ve dhe bicikletave ne te gjithe boten;
- Nje rrjet parkimesh afer aeroporteve;
- Kompensimi per fluturimet e vonuara ose te anuluara;
- kartele universale sim per udhetaret;
- kerkoni per shoke te besueshem te udhetimit;
dhe shume me teper qe do te gjeni ne directory tone: https://travelpayoutss.blogspot.com/p/k ... timit.html